CUSTOMISABLES

Het bestellen van een CUSTOMISABLE lederen HD jack.
 1. Dien uw order in m.b.v. een emailbericht aan eagle56@hotmail.nl
 2. Geef hierin de navolgende informatie aan:
  1. Het typenummer van het gewenste basis jack;
  2. De gewenste afmetingen van het jack volgens onderstaande methode:
  3. Evt. (extra) tekst; geef hierbij aan: Lettersoort (opgestikt leder of doorgeborduurd), lettertype, letterhoogte in cm, kleur en plaats op het jack
  4. Evt. afwijkende kleuren zoals b.v.Zwart leder dient donkerrood te zijn, of
  5. Alle oranje dient lichtblauw te zijn, of
  6. Alleen rugpand dient groen te zijn, of
  7. Alle vlakranden dienen pimpelpaars te zijn.
 3. Het  verdient de voorkeur om een foto van het basismodel bij te voegen, met hierop de gewenste aanpassingen aangegeven, zoals bijgevoegd voorbeeld.
 4. Wanneer deze info is ontvangen zal Eagle56 direct contact opnemen met de leverancier m.b.t. de haalbaarheid en de beperkingen van het gewenste product.
 5. Indien het product/ontwerp is geaccepteerd, zal van de klant een voorschot van € 100,00 per bestelling worden verlangd.
  1. Zodra dit bedrag is ontvangen, zal door Eagle56 de definitieve opdracht ter uitvoering worden gegeven aan de leverancier.
  2. Dit voorschot zal uiteindelijk worden verrekend met het totaalbedrag bij aflevering.
 6. Onvoorziene omstandigheden daar gelaten, zal het uiteindelijke product in beginsel binnen 3 weken beschikbaar zijn voor de overdracht aan de klant/opdrachtgever.
 7. Eagle56 zal dan ook z.s.m. de klant/opdrachtgever hierover informeren (inclusief verzending van een foto van het product) en zal de klant alsdan verzoeken om het restant van het verschuldigde bedrag te (doen) betalen.
 8. Wanneer het uiteindelijke totaalbedrag door Eagle56 is ontvangen, zal het product ter beschikking worden gesteld van de klant.
 9. Alhoewel het begrip Eagle56 garant staat voor hoogwaardige kwaliteit, betreft het hier gepersonaliseerde en/of aangepaste (maatwerk) producten. Het is daarom niet mogelijk om te ruilen of te retourneren; het product is immers niet meer geschikt voor hergebruik en/of wederverkoop.
 10. Slechts in het geval van een aanwijsbare productiefout zal een beperkte gelegenheid zijn van (gedeeltelijke) restitutie van het aankoopbedrag; e.e.a. zal altijd in goed gezamenlijk overleg worden overlegd en besloten.
 11. Nog niet overtuigd van de kwaliteit van dit product? Je bent op afspraak van harte welkom (ook ’s avonds en in de weekeinden) om een aantal voorradige demonstratiemodellen te zien en te beoordelen.

Voorbeelden customisables:

custom8118-08VM                                                          custom8119-17VM